אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה להתמודד עם פחדים ✔פחד מטילים, פחד מאזעקות, איך להישאר רגוע ואיך לשמור על קור רוח בהתקפת טילים? איך לא לפחד מהתקפת טילים? איך לא להיכנס לחרדה מאזעקות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
התמודדות עם בעיות, להתמודד עם בעיות, להתמודד עם פחדים, דרכים להתמודדות עם לחץ, התמודדות עם גמילה מסמים, להתמודד עם ילדים, התמודדות עם אלימות בבית הספר, להתמודד עם כישלון, איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז, איך להתמודד עם הצקות, להתמודד עם מוות, איך להתמודד עם בלאק אאוט במבחן, איך להתמודד עם קנאה, איך להתמודד עם ילד מכה, התמודדות, התמודדות עם ילדים, התמודדות עם שכול, התמודדות עם לחצים, התמודדות עם ילדים מתבגרים, התמודדות עם פחד קהל, התמודדות עם מחלה, התמודדות עם אובדן אם, להתמודד עם בעיות שליטה, התמודדות עם אבטלה, התמודדות עם מהמר כפייתי, איך מתמודדים עם אובססיות, איך מתמודדים עם פרידה מהחבר, איך להתמודד עם מועקה נפשית, התמודדות עם לחץ בראיון עבודה, איך להתמודד עם ילדים שחזרו בשאלה, התמודדות עם נדודי שינה, שלבי התמודדות עם מוות, התמודדות עם טראומה, להתמודד עם כעס, כיצד להתמודד עם אכזבות, איך להתמודד עם ביקורת עצמית, התמודדות עם משבר נפשי, מדריך אישי, להתמודד עם פחדים,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨פחד מטילים, פחד מאזעקות, איך להישאר רגוע ואיך לשמור על קור רוח בהתקפת טילים? איך לא לפחד מהתקפת טילים? איך לא להיכנס לחרדה מאזעקות, איך להתמודד עם פחד מהתקפת טילים? איך לא לפחד ממלחמות? איך נוצר הפחד מטילים? איך נוצר הפחד מאזעקות? איך אפשרי לא לפחד מאזעקות? איך להתמודד עם לחץ מהתקפת טילים? איך להישאר רגוע תחת אש? איך להיות רגוע בהתקפת טילים? איך לשמור על קור רוח בזמן אזעקה? איך להתמודד עם התקפי חרדה מהתקפת טילים? איך לא לפחד ממלחמה עם אירן?
והפעם (מבצע "עם כלביא") אסביר איך לא לפחד מהתקפת טילים? איך לא לפחד מאזעקות? ואיך לא לפחד ממלחמה? וכולי. ובפרט למי שאין לו ממד או מקלט, ובפרט מי שמבין שגם ממד לא יכול להגן עליו מפגיעה ישירה בממד. או מי שמבין שהוא יכול להיפגע מהטיל בהמון דרכים, גם אם הוא יהיה בממד. בקיצור, איך להתמודד עם הפחד מהתקפת טילים? איך להישאר רגוע ואיך לשמור על קור רוח בהתקפת טילים?

ואני מזכיר את מה שכבר הסברתי כאן פחד מטילים וגם כאן, כי כאשר יש אזעקה של טילים, הרי שברגע הזה יש 2 סכנות שמרחפות מעל הראש של האדם. סכנה מספר 1 - היא סכנה לגוף של האדם שיכול להיפגע מהתקפת הטילים. סכנה מספר 2 - היא לנפש של האדם, שיכולה להיפגע מהלחץ והפחד והחרדה שיש לו, מכך שיש התקפת טילים. כי לא רק הגוף בסכנה להיפגע, אלא גם הנפש בסכנה להיפגע. כי לאדם נגרם נזק גם ברמה הנפשית, מכל הלחץ שיש לו מהאזעקות ומהטילים.

וברמה הגופנית, אפשרי לנסות להתגונן באמצעות כניסה לממד וכולי, אבל ברמה הנפשית, מה בדיוק אפשרי לעשות? איך אפשרי למנוע נזק ברמה הנפשית, כתוצאה מהחרדה מהתקפת הטילים?

אז יש בזה כל מיני נקודות מבט. והפעם אסביר את נקודת המבט הבאה, שהולכת כך:

אז מהו בעצם הפחד מטילים? הפחד מטילים הוא בדיוק כמו כל פחד אחר, דהיינו, שהאדם מפחד מכך שיקרה משהו שהוא לא רוצה שיקרה. האדם לא רוצה שיקרה משהו והאדם חושב שיכול לקרות משהו שהוא לא רוצה שיקרה וכך נוצר הפחד. ובהקשר שלנו, האדם מפחד מאזעקות ומפחד מטילים, בגלל שהוא חושב שהוא יכול להיפגע מהטילים ובגלל שהוא חושב שיכול לקרות לו משהו שהוא לא רוצה שיקרה לו. עד כאן הכל נשמע הגיוני.

כמו כן באופן עקרוני, כאשר קורה לאדם משהו שהוא לא רוצה שיקרה, הרי שברמת העיקרון יש לאדם 2 דרכים להתמודד עם זה ולהסתכל על המצב. אפשרות 1 שהיא האפשרות הפשוטה והבסיסית ביותר, היא שהאדם חושב שרע לו, כי המציאות היא לא מה שהוא רוצה. לדוגמה, אם פוגע באדם טיל שגורם לו לנזק, הרי שרע לאדם, כי המציאות היא לא מה שהוא רוצה שיקרה. זאת הדרך הפשוטה ביותר והבסיסית ביותר שבה רוב ככל האנשים מסתכלים על המציאות ברוב הזמן.

יחד עם זאת, יש עוד נקודת מבט שאומרת, שאם רע לך כאשר קורה משהו שאתה לא רוצה, הרי שזה לא רק בגלל שקורה משהו שאתה לא רוצה שיקרה, אלא זה בגלל שאתה לא רוצה את מה שקורה לך.

שוב, נקודת מבט אחת אומרת, שרע לך כי קורה משהו שאתה לא רוצה. נקודת מבט שניה אומרת, שרע לך כי אתה לא רוצה את מה שקורה לך. ואלו 2 נקודות מבט הפוכות מצד אחד אבל משלימות אחת את השנייה מצד שני. ואפשרי להעמיק בזה כאן מה זה רע וגם כאן המציאות נגד רצונך ועוד.

בכל מקרה, בהקשר של מתקפת טילים, האדם לא רוצה שיקרה משהו שהוא לא רוצה שיקרה. דהיינו, האדם מפחד מכך שיכול לפגוע בו טיל ולגרום לו לנזק. וכאן בעצם יש 2 נקודות מבט איך להסתכל על הדברים.

נקודת מבט אחת, היא זו שאומרת שרע לאדם כי המציאות היא לא מה שהוא רוצה שיקרה, מנקודת המבט הזו, מה שהאדם יכול לעשות כאשר יש אזעקה והתקפת טילים, זה לנסות לשנות את המציאות הממשית בפועל. דהיינו, להקטין את הסיכוי לכך שהוא יפגע. איך? באמצעות להיכנס לממד / מקלט וכיו"ב.

כאשר האדם מפחד מכך להיפגע מטיל, אז אם הוא חושב שהבעיה היא בכך שיפגע בו הטיל, הרי שמנקודת המבט הזו, הוא ירוץ לממד ויעשה את כל מה שהוא יכול כדי למגן את עצמו.

מה הבעיה בדרך החשיבה הזו? תשובה: הבעיה היא שלא תמיד ניתן להתמגן נגד התקפת טילים. לפעמים הממד לא מספיק טוב, או שאין בכלל ממד, או שאין מקלט או שכל תרחיש אחר. ואם הטיל ייפול על הממד בפגיעה ישירה, האדם יהיה בבעיה בכל מקרה. וגם אם האדם יינצל, הרי שהאדם לא רוצה להיפגע מכל שאר הנזקים שגורמים הטילים. ולכן, דרך החשיבה שאומרת, שרע לך, כי המציאות היא לא מה שאתה רוצה, דרך החשיבה הזאת, במקרה הזה, מוגבלת בלעזור לאדם. כי האדם מוגבל ביכולת שלו להתמגן נגד טילים.

ולכן יש גם את נקודת המבט השנייה, שאומרת, שרע לך, בגלל שאתה לא רוצה את מה שקורה. ונקודת המבט הזו, היא לא נפוצה ורוב האנשים לא מכירים אותה ולא מבינים אותה. אבל עדיין היא קיימת. דהיינו, יש את נקודת המבט שאומרת, שאתה מפחד לא בגלל שהטיל יכול לפגוע בך, אלא בגלל שאתה לא רוצה שהוא יפגע בך. במובן שאומר, שאתה יכול לשנות את הרצון שלך. דהיינו, אתה יכול פחות לרצות שהטיל לא יפגע בך, ויותר שלא יהיה אכפת לך או אולי אפילו לרצות שהטיל כן יפגע בך.

וכן, זאת נקודת מבט לא הגיונית, אבל היא עדיין קיימת. שיש גם את נקודת המבט שאומרת, שאתה לא חייב לרצות שהטיל לא יפגע בך. וזה כמובן עוד עניין שלם בפני עצמו, של איך לרצות את המציאות ושל איך לקבל את המציאות ואלו נושאים שלמים בפני עצמם.

בכל מקרה, ברמת העיקרון, בחיי היום יום, בדרך כלל, פחות משתמשים בנקודת המבט הזו, במקרי קיצון. דהיינו, אם לדוגמה האדם יסבול מכך שהוא לא הכי עשיר בעולם, או מכך שהוא לא יכול לעוף באוויר, כנראה שנמליץ לו ללמוד לקבל את החיים כמו שהם. אבל אם מישהו לא ירצה להיפגע מטיל, כנראה שנלמד אותו להתגונן מהטיל. כי נקודת המבט שאומרת שלא אכפת לך להיפגע מטיל, היא נקודת מבט לא ריאלית לחיות איתה בחיי היום יום. וזה כמובן עוד עניין בפני עצמו.

בכל מקרה, כאשר יש אזעקה או מתקפת טילים, כאשר שומעים את הרעש של הטילים, במקרה הזה, בפועל, לא באמת ניתן להתמגן באופן מושלם במאה אחוז. כי לא משנה מה תעשה, תמיד יש את האפשרות שתיפגע מטיל וכיו"ב.

ולכן במקרה כזה, הפתרון המוצע הוא, להתחבר גם אל המקום של לקחת אחריות על הרצון, שבו האדם מבין שרע לו, לא בגלל הטילים, אלא בגלל שהוא לא רוצה שהטילים יפגעו בו. וזאת בחירה אישית שלו. שהאדם בוחר לא לרצות להיפגע מהטילים. אבל האדם יכול לבחור לחשוב גם אחרת. ושוב, זה עניין שלם בפני עצמו, של איך לשנות את הרצון, אבל עדיין גם הוא קיים. כי האדם לא באמת חייב לא לרצות להיפגע מטילים. אלא, שהאדם בוחר להאמין ש... וכולי.

ושוב, זאת לא נקודת מבט רגילה שאפשרי לחיות איתה ביום יום. אבל כשאין ברירה, אין ברירה. דהיינו, אם באמת יורים עליך טילים מעל הראש שלך, אז אם אתה במצב שבו אתה לא באמת יכול להתמגן במאה אחוז, אז אם המוח שלך ממשיך לשגע אותך, כמה המצב שלך גרוע, כדאי לך לזכור, שאתה לא באמת חייב לא לרצות להיפגע מטילים. כי מי אמר שזה בכלל משנה? ומה זה בכלל משנה? וכן, זה נשמע משוגע, אבל אז מה?!

לסיכום: כשרע לאדם באופן כללי, הוא יכול להאשים את המציאות או להאשים את עצמו. האדם יכול להאשים את המציאות שהיא נגד רצונו והוא יכול להאשים את עצמו שהוא לא רוצה את המציאות כמו שהיא בלי תנאים. וכן, נקודת המבט השנייה, היא לא נקודת מבט רגילה, אבל פרקטית, כדאי לשקול להשתמש בה, לפחות כאשר אין ברירה. דהיינו, לזכור, שלא באמת חייבים לפחד מהטילים, לא באמת חייבים לפחד מהאזעקה, לא באמת חייבים שום דבר.

ואני לא אומר שצריך לקחת את זה לקצה, במובן של לא להתמגן בכלל, אני אומר שאפשרי להתמגן מה שאפשר, אבל למגן גם את המוח, לזכור שזה גם לא משנה אם יקרה מה שיקרה, ומה זה משנה מה שיקרה.

מה שכן, צריכים לזכור, שמי שרוצה שהעצה הזאת באמת תעבוד לו בזמן אמת, הרי שהוא צריך ביום יום שלו, לתרגל את צורת החשיבה, של לקחת אחריות על זה שרע לו, דרך נקודת המבט שאומרת שרע לאדם, גם בגלל שהוא לא רוצה את מה שקורה ולא רק בגלל שקורה מה שהוא לא רוצה. ושוב, זה כמובן עניין שלם בפני עצמו, שאפשרי להעמיק בו גם כאן: למה רע לי / איך לא להרגיש רע מכך שהמציאות נגד רצונך / איך לקבל את המציאות כמו שהיא ועוד.
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על פחד מטילים, פחד מאזעקות, איך להישאר רגוע ואיך לשמור על קור רוח בהתקפת טילים? איך לא לפחד מהתקפת טילים? איך לא להיכנס לחרדה מאזעקות, איך להתמודד עם פחד מהתקפת טילים? איך לא לפחד ממלחמות? איך נוצר הפחד מטילים? איך נוצר הפחד מאזעקות? איך אפשרי לא לפחד מאזעקות? איך להתמודד עם לחץ מהתקפת טילים? איך להישאר רגוע תחת אש? איך להיות רגוע בהתקפת טילים? איך לשמור על קור רוח בזמן אזעקה? איך להתמודד עם התקפי חרדה מהתקפת טילים? איך לא לפחד ממלחמה עם אירן?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להתמודד ולהצליח בחיים הטובים - הספר על: להתמודד עם פחדים, פתרון בעיות, איך לפתור בעיות ולהתמודד בהצלחה, איך להתמודד עם בעיות, התמודדות עם כל בעיה בחיים, איך לנהל את הזמן? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להיגמל מהימורים? איך לעשות יותר כסף? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להאמין בעצמך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לשנות תכונות אופי? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך למצוא זוגיות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך ליצור אהבה? איך לקבל החלטות? איך להעריך את עצמך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בזוגיות ועוד...

רוגע ושקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להתמודד עם בעיות, להתמודד עם פחדים, איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? דיכאון? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם בדידות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך לפתור בעיות ולהתמודד בהצלחה, למה לא להתאבד? האם יש או אין אלוהים? איך נוצר העולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה העולם קיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? בשביל מה לחיות? האם באמת הכל לטובה? האם יש משמעות לחיים? למה יש רע וסבל בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להיות מאושר? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה יש רע בעולם? אולי אנחנו במטריקס? האם הכל אפשרי? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
התמודדות עם לופ זוגי להתמודד עם מצבים להתמודד עם יאוש התמודדות עם לחץ נפשי להתמודד עם דברים רעים להתמודד עם התקפי זעם להתמודד עם חוסר ביטחון להתמודד עם אובססיה טורדנית כפייתית התמודדות עם קיבעון להתמודד עם סבל התמודדות עם מוות של אחות התמודדות עם ילד נושך להתמודד עם דימוי עצמי התמודדות עם החיים להתמודד עם חרדת קהל התמודדות עם אובדן הורים מוטיבציה להתמודדות עם קשיים להתמודד עם כישלון להתמודד עם מחשבות שליליות אוטומטיות התמודדות עם תאונת דרכים התמודדות עם אובדן כלב להתמודד מול הסביבה עם לחץ חברתי להתמודד עם פחדים וחרדות להתמודד עם אובדן של ילד איך מתמודדים עם ילדה מעשנת? התמודדות עם התנגדויות בשיחת מכירה להתמודד עם פרידה להתמודד עם הסרת פרסום שלילי להתמודד עם חרטה התמודדות עם מחשבות רעות התמודדות עם לקוח התמודדות עם פרידה רגשית איך להתמודד עם פחד של ילדים מפני הקורונה? התמודדות עם אכזבות התמודדות עם טיעון התמודדות עם פוביות התמודדות עם שאלות להתמודד עם דירוג שלילי בגוגל התמודדות עם ילד אלים התמודדות עם בת זוג שלא רוצה מחויבות להתמודד עם לקוח ששואל כמה זה עולה להתמודד עם כאב להתמודד עם לקוחות משמיצים באינטרנט להתמודד עם כל משבר התמודדות עם בגידה בזוגיות להתמודד עם תחושת החמצה התמודדות עם מועקה להתמודד עם עבודה מלחיצה להתמודד עם חוסר חשק להתמודד עם פחד מאנשים להתמודד עם מוות להתמודד עם מחשבות התמודדות עם אלימות דרכי התמודדות להתמודד עם חוסר תקשורת להתמודד עם חרדה לא הגיונית להתמודד עם התקף חרדות להתמודד בחקירה להתמודד עם טיעון התמודדות עם מוות של בן התמודדות עם תלות רגשית בהורים איך מתמודדים עם קושי? התמודדות עם ספקות בחיים להתמודד עם אלימות להתמודד עם אדם שטועה להתמודד עם כאב נפשי להתמודד עם שמיעת קולות להתמודד עם התנגדות מכירה התמודדות עם מוות של הורה התמודדות עם פחדים לא הגיוניים להתמודד עם פוביות ופחדים להתמודד עם הוצאת דיבה בגוגל להתמודד עם ילד מנודה חברתית התמודדות עם מחלה כרונית התמודדות עם קושי להחליט התמודדות עם נכות התמודדות עם האשמות התמודדות עם לימודים קשים להתמודד עם רגשות אשמה בגלל פגיעה באחרים להתמודד עם פרנויות התמודדות עם תלות רגשית בבן זוג להתמודד עם ביקורת עצמית איך מתמודדים עם בן זוג מעשן סמים? ייאוש ופתרון בעיות ללא פתרון התמודדות עם המציאות להתמודד עם עצבנות התמודדות עם בן זוג להתמודד עם הפרעה אובססיבית התמודדות עם רגשות כישלון להתמודד עם אסון התמודדות עם פרידה קשה התמודדות עם מוות ואובדן להתמודד עם עצלנות להתמודד עם העברת ביקורת להתמודד עם גבר התמודדות עם פרידה מכוערת להתמודד עם התנגדויות של לקוחות להתמודד עם אנשים רעים התמודדות עם נפילה להתמודד עם תחושות רעות בצורה שורשית עוד נושאים ...
האתר Coping.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא לפתור בעיות, קאוצינג, איך להתמודד בתחום להתמודד עם פחדים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Coping.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.3262 שניות - עכשיו 06_05_2026 השעה 07:59:01 - wesi16